AL HAMIDIYE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Hamidiye. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2022 om 22:35 Eten wat ik heb besteld was niet voorradig, zoals vaker, het eten werd niet bezorgd ik moest het zelf afhalen. NOOIT bestellen hier.
22 feb 2022 om 19:28 Het was weer heerlijk, zijn niet anders gewend!
22 feb 2022 om 18:51 Heerlijk gegeten
10 feb 2022 om 18:56 Zoals altijd weer heerlijk gegeten!
3 feb 2022 om 17:35 Alles op tijd klaar en het eten was nog warm
22 nov 2021 om 22:36 Na ongeveer 70 minuten kwam de bestelling pas aan, het eten was inmiddels echter hartstikke koud. Omdat het blikje cola wel lekker was toch 2 sterren.
18 nov 2021 om 20:14 Het eten komt koud en to laat, Ik moest bijna 2 uurtjes wachten. De salade was ook slecht.
18 nov 2021 om 10:29 Erg lang gewacht. Eten was niet echt lekker.
13 nov 2021 om 18:21 Ik heb een Haartje in mijn broodje gevonden. Ik wou extra knoflooksaus in de broodjes ik had helemaal geen knoflooksaus gekregen
12 nov 2021 om 19:04 Zoals altijd erg lekker!
29 okt 2021 om 18:07 Lekker maar beetje te laat
23 okt 2021 om 22:03 Snel bezorgd! Eten was wel beetje afgekoeld omdat het zonder beschermende tas met de fiets werd bezorgd.