AL HAMIDIYE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Hamidiye. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 21:27 Eten is goed op smaak, grote porties en bezorgtijd was veel sneller dan aangegeven op thuisbezorgd. Hier komen wij zeker nog een keer terug!
6 mei 2024 om 10:05 Lekker gegeten , niet te lang hoeven wachten
1 mei 2024 om 3:19 De kip was heerlijk goede smaak de aardappel schijfjes waren slap en afgekoeld
15 apr 2024 om 22:09 Order came after 1 and a half hour and i live close to them. Food was cold. Nothing from drinks on menu.
14 apr 2024 om 16:38 Dit is mij meer dan eens overkomen. Ik moet meer dan anderhalf uur wachten op mijn bestelling en deze komt koud aan en moet worden verwarmd
5 apr 2024 om 9:49 Belde na 1 uur en 20 minuten, oh sorry meneer machine is kapot, u moet thuisbezorgd bellen??? Waardeloos!! Ben het gaan ophalen, maar bestel hier NOOIT meer!!! het wordt tijd dat Thuisbezord hier eens wat aan doet, of is jullie naam ook niets waard!
30 mrt 2024 om 20:05 Duurt heel lang wordt mij eten heel koud slecht service
10 mrt 2024 om 21:23 Top
10 mrt 2024 om 17:25 Snel bezorgd, koud en niet helemaal de juiste bestelling
10 feb 2024 om 15:52 Tastefully and really crisp
11 jan 2024 om 14:15 Kip moet je overlatan aan Syriërs, was super lekker. Ik weet uit mijn eigen ervaring in Istanbul, the best in the town gewoon!
9 jan 2024 om 19:16 De kipshoarma prima en aardappels helaas aangebrand